Recept Äggröra med kalkon

 
 
 Här är en av mina favoritfrukostar från GI:
 
1 portion:
 
2-3 ägg
2-3 msk grädde
salt och vitpeppar
50g kalkon
1 tomat
 
Knäck äggen i en skål och tillsätt grädde, salt och peppar. Vispa ihop lätt med en gaffel. Hetta upp en stekpanna med smör och stek förs kalkonskivorna i några minuter. Låt rinna av på hushållspapper. Häll i äggblandningen i stekpannan. rör med en trägaffel i cirka 20 sekunder och lägg upp äggröran på en tallrik. Servera med kalkon och skivad tomat.
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

resantillvarruset.blogg.se

Jag är en tjej på 19 år som går sista året i gymnasiet. Jag håller på med ett projektarbete som handlar om min viktminskning bland annat, men till största del handlar den om förberedelserna inför vårruset som jag ska springa i maj 2013. Det ni kommer att läsa om i bloggen är min kost, träning, mentala förberedelser och reflektioner. Hoppas ni blir inspirerade och lämna gärna kommentarer! Har ni frågor kan ni mejla till [email protected] eller fråga i inläggen!

RSS 2.0